Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gecati S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Intrerupator tactil cu variator de tensiune in trepte
35 lei
Brand
GEVAR-T230.
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
La atingerea scurta a senzorului, se va comanda stingerea sau aprinderea lampii cu incandescenta. La atingerea prelungita a senzorului se modifica intensitatea luminoasa, în trepte. Treapta de iluminare setata va fi memorata pana la o noua modificare a intensitatii luminoase (atingere prelungita a senzorului).

Intrerupatorul GEVAR-T230 este prevazut cu o secventa de pornire graduala (SOFT START), asigurand un confort al iluminarii si in acelasi timp protejarea la pornire a lampilor cu incandescenta datorita incalzirii treptate a filamentului. Astfel, lampile vor avea o durata de viata de cel putin 3-4 ori mai mare decat in cazul clasic, in care sunt alimentate direct la puterea maxima.

Intrerupatorul GEVAR-T230 este protejat impotriva: supratensiunilor ce pot aparea in reteaua de alimentare cu energie electrica; suprasarcinilor accidentale. Functionarea intreruptorului este garantata numai pentru lampi cu incandescenta, folosirea lampilor cu descarcare in gaze ducand la deteriorarea aparatului.

Tensiunea de alimentare: ~230V/50Hz.
Puterea maxima comandata: 230W.
Din Gura in Gura